onsdag 14 oktober 2009

Varning för Bracy!!

Jag har beställt två armband från Bracy som inte dykt upp trots att allt är betalt och klart! Nu har det uppdagats att jag inte är ensam om detta.

Detta är från Vimmelmammans blogg!

"Jag vet inte hur uppmärksam du är på att min annons som legat på högersidan är bortplockad. Att man kunde köpa mitt egentillverkade armband hos Bracy till förmån för Barncancerfonden. Detta samarbete har inte fungerat då arga och besvikna bloggläsare mailat mig eftersom de inte fått sitt smycke eller fått vänta orimligt länge på leverans eller inte kommit i kontakt med Bracy. Jag har vidarebefodrat mailen men inget har hänt så nu känner jag att jag inte kan stå för detta längre. Tråkigt men vill inte att min namn ska förknippas mer med företaget. Alltså. Köp inga armband från Bracy."

Sorry systeryster, det var därför du inte fick din födelsedagspresent...

2 kommentarer:

Malin sa...

Usch så tråkigt när man inte får grejer man har beställt =( Speciellt inte när det är födelsedagspresenter...Otroligt dåligt! Bra initiativ av Vimmelmamman som har tagit bort det från sin blogg =)

Amanda J sa...

Bracy är min favoritaffär, har aldrig haft problem med dom. Vet däremot att dom ahde serverfel 2månader utan att veta om det, säkert därför det blivit fel.
Dom har lagt ut en ny mailadress vet jag, kolla på hemsidan. Eller har du fått dina armband nu??

Rabattkod på Bracy från mig :D
Skriv ordet FEMTIO i varukorgen så får du femtio kronor att handla för <3