söndag 4 oktober 2009

Träff hos Scrapgalen!

Äntligen har jag samlat kraft för att uppdatera här!

Det har varit en jobbig tid med att planera och genomföra begravning och samtidigt ha möjlighet att sörja... Men tack vare underbar familj, släkt och vänner så börjar livet gå vidare. Men saknade blir bara större och större. Det kommer bilder en annan dag från ett album som jag och syrran gjorde till minnesstunden.

Men nu lite nygjorda scrapalster! Jag var på en scrapträff hos Petra på Scrapgalen och scrappade hela dagen igår. Det var så himla mysigt, trevligt och kreativt! Denna LO gjorde jag efter en bingorad. Tror att det var: Bara mönstrade papper, spets, handskriven text och minst en miniros. Bilderna är från Astrid Lindgrens värld när Ella skulle gå från Tant Berg till Lotta.... Det blev en ordentlig smäll i skallen!

Denna LO gjorde jag till en skisstävling! Och gissa vad: Jag vann omröstningen, WOW! Tack snälla Petra för vinsten. Bilden har ni sett tidigare på bloggen. Hon är så söt min lilla stora tjej!


Helene (webmosterhelene) visade hur man kan arbeta med masker och distress ink. Och jag fastnade totalt och var tvungen att shoppa lite och testa! Vilken inspirerande och duktig scrappare!

4 kommentarer:

Anna-Carin sa...

Supergrattis till vinsten! Kanonfina layouter som vanligt!

Åsa sa...

Förvånar mig inte alls att du vann med den superfina layouten! Skönt att du orkat scrappa. Kram

webmosterhelene sa...

Vad roligt att du kikade in hos mig!! Och grattis till vinsten, din LO var underbart fin! Och vad glad jag blir att du blir inspirerad :-D

Ulrika sa...

Åh vad trevligt att titta in hos dig! Superfina lay-outer!
Vi ses väl snart igen!
Kram, Ulrika