söndag 30 november 2008

Lite pyssel

Ja, lite pyssel kan jag visa iaf. Just nu är det mesta som pysslas julklappar och dom kna jag ju inte visa upp här för än efter jul!


Vi var på dop förra veckan när söta lilla Siri döptes och hon fick en liten scrappad canvastavla och ett mycket enkelt litet kort... man ska kanske inte avslöja att det gjordes 10 minuter innan vi åkte eftersom vi valde att vara ute och leka i snön istället.




söndag 16 november 2008

Ovanvåningen idag!


Takkupan


Allrummet

Tjejernas sovrum

Vårt sovrum


Badrummet

Trappen med takfönster
Så här ser det alltså ut idag. Förhoppningsvis är det klart till jul!

torsdag 6 november 2008

Scrap

I tisdags var jag och scrappade på Stellas, det var så kul! Två layouter fick jag ihop!


ScrapGalen hade man en jätterolig skiss som resulterade i "Sommarlov".


Hobbyhuset har också en rolig skisstävling, till den gjorde jag "Glass". Gissa om L var nöjd när hon fick glass...


onsdag 5 november 2008

Knäckebox

När vi Beställde tapeterna hittade jag en hel hylla full med snygga "måste ha saker " från Cult design. Den här Knäckeboxen var bara tvungen att följa med hem!




Var och scrappade i går kväll, sååå kul! I morgon ska jag ta lite bilder på de två LO:s jag knåpade ihop!

tisdag 4 november 2008

Tapeter valda

Vi var på Björklund & Wingqvist i Bromma och valde fondväggar till vårt och barnens sovrum. Vilken butik, och vilken service!

Barnens tapet är från Sandberg.

Vår tapet är från Boråstapeter.
Dessa tapeter blev det. Maken har lovat att det är han som ska förklara för barnen om motivet på vår tapet... Men visst är den underbar!
Det byggs för fullt på vår ovanvåning. Idag verkar det som om takpanelen kommer på plats och kanske även takfönster så jag bör nog egentligen hålla mig hemifrån för det kan nog bli lite kyligt med två stora hål i taket...

måndag 3 november 2008

Första inlämningsuppgiften



Nu har jag äntligen lämnat in mina första bilder för bedömning på bildredigeringskursen. Jag gjorde det enkelt för mig eftersom jag behövde komma igång igen med föreläsningarna kände jag. Nu hoppas jag att vi får vara friska ett tag så jag orkar plugga lite!Före!

Efter!

lördag 1 november 2008

Hissgardiner




När momme och moster Maj var här förra helgen började vi sy hissgardiner. De gjorde det tråkiga förarbetet med att dela tyget och fålla och själv fick jag pyssla med det roliga. Jag hittade en mycket enkel beskriving på Sköna hems hemsida.






Så här lyckat blev resultatet, jag är helnöjd!